Smiths Food Group B.V. verandert naam in PepsiCo Nederland B.V.

Pepsico Nederland B.V.

Pepsico Nederland B.V.

December 27, 2010
Per vandaag is de naam ‘Smiths Food Group B.V.’, bekend van de zoutjes, gewijzigd in ‘PepsiCo Nederland B.V.’. PepsiCo is de producent van frisdranken, ontbijtgranen, vruchtensappen en hartige tussendoortjes met bekende merken zoals Lay’s, Smiths, Duyvis, Pepsi, 7-Up, Gatorade, Tropicana, Quaker en Cruesli. Het bedrijf wil met de naamswijziging eenduidigheid in de benaming krijgen. Met de nieuwe naam verandert het logo en de huisstijl van het bedrijf.

Ook de website www.pepsico.nl is in een nieuw jasje gestoken. In de nieuwe vormgeving neemt PepsiCo’s internationale visie ‘Performance with Purpose’, een belangrijke plaats in. In deze visie staan de continue verbetering en vernieuwing van producten, het verlagen van de milieudruk en het stimuleren en inspireren van de eigen mensen centraal.

Smiths Food Group werd al in 1992 onderdeel van de PepsiCo groep. In de loop der jaren zijn alle marketing- en verkoopactiviteiten voor alle Food-merken van PepsiCo in Nederland samengevoegd onder Smiths Food Group. Vanaf vandaag vallen die onder de PepsiCo Nederland paraplu.

In Nederland startte PepsiCo met het produceren van frisdranken in 1946. Smiths Food Group begon eind jaren 50 met de productie van aardappelchips in Nederland en na de toevoeging van Tropicana en Quaker Cruesli werd ook het bekende Nederlandse merk Duyvis in 2006 onderdeel van de PepsiCo groep.
Sponsored Content